Alle procedures altijd beschikbaar én up-to-date

De Zakkaartjes App is dé meest handige manier om medewerkers te voorzien van alle procedures in één handige app. Met het intuïtieve CMS beheert een instelling bovendien zelf de inhoud van de kaartjes.

Iedere medewerker in de zorg kent ze: de kaartjes met procedures welke uit de zakken van menig witte jas steken. De vraag is alleen welke kaartjes medewerkers nu daadwerkelijk op zak hebben én of ze nog wel de juiste versie van het kaartje hebben.

De Zakkaartjes App neemt deze vragen weg! Vanuit een eenvoudig te gebruiken content management systeem (CMS) kan iedere organisatie nu voortaan haar eigen kwaliteitsprocedures verwerken in de app.

Zijn er updates? Voer deze dan direct door en iedereen is weer up-to-date. Voor de zekerheid kan ook aan alle medewerkers een push-notificatie verzonden worden om ze te wijzen op een belangrijke wijziging of toevoeging.

Verschillende kaart indelingen

  • Simpele kaart: Hier kun je tekst met een video en/of afbeeldingen inzetten.
  • Blokkenkaart: Hierin kan de content nog verder opgesplitst worden in blokken tekst met meerdere afbeeldingen/video’s.
  • Stappenplan kaart: Hier kun je stap voor stap iets uitleggen.
  • Scorekaart: Hierin kunnen vragen en resultaten berekend worden.
  • Checklist: In deze kaart kunnen taken worden afgevinkt.
  • Rekenkaart: Op dit moment hebben we drie rekenkaarten;1. Infuusberekenen, 2. BMI-berekenen, 3. Inhoudsmaten berekenen. 

Meer informatie kun je vinden op Zakkaartjesapp.nl .

1
Hulp nodig?
Hoi! Ik help je graag. Je kunt met mij whatsappen via deze knop. Let op: Deze functie is bedoeld voor communicatie tussen een websitebezoeker en de redactie. Dit kan zowel een zorgprofessional als een patiënt zijn. Echter, er wordt geen medische informatie of advies gegeven.

Met vriendelijke groet,
Sander Brouwer
GGZ Verpleegkundig Specialist
Redactie Kennisblog
Powered by
%d bloggers liken dit: