1 juni 2019: Congres Thuis in het Verpleeghuis

Samen werken aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Daar draait het jaarlijkse congres Thuis in het Verpleeghuis om. Drie speerpunten staan centraal: meer tijd en aandacht voor de bewoner, voldoende en enthousiaste zorgverleners én voortdurend leren en innoveren.
Het congres is geïnspireerd op het programmaplan van minister Hugo de Jonge: Thuis in het Verpleeghuis, Hiermee wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.

Het congres is bedoeld voor alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg. Zoals:

  • Verzorgenden, verpleegkundigen, specialisten ouderenzorg, activiteitenbegeleiders, paramedici
  • Bestuur, staf en beleid
  • HRM, ICT en facilitair
  • Cliëntenraden, OR, VAR en PAR
  • Zorgonderwijs en onderzoeksorganisaties, zoals docenten en onderzoekers
  • Studenten, zij-instromers en herintreders
  • Branche- en beroepsorganisaties en ministeries

Onderwerpen zijn o.a.: welzijn, dementie, palliatieve zorg, veiligheid & hygiëne, innovatie en onderwijs & arbeidsmarkt. Doe kennis op van voorbeelden uit de praktijk en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Luister ook naar de nieuwste landelijke beleidsontwikkelingen, en ga in gesprek met beleidsmakers. Wissel ervaringen uit en deel kennis met elkaar.

Het congres biedt meer dan 70 lezingen, workshops, praktijksessies en talkshows. Laat je als deelnemer ook inspireren op het kennisfestival. Hier vind je naast heel veel kennis ook de nieuwste technische snufjes, een selfie-corner en nog veel meer. Op het festivalterrein kan je  allerlei activiteiten in de praktijk ervaren.

Bekijk de speciale congreswebsite! Hierop staan binnenkort de nieuwste keynote sprekers, het aanbod aan sessies en actuele updates over het congres.

1
Hulp nodig?
Hoi! Ik help je graag. Je kunt met mij whatsappen via deze knop. Let op: Deze functie is bedoeld voor communicatie tussen een websitebezoeker en de redactie. Dit kan zowel een zorgprofessional als een patiënt zijn. Echter, er wordt geen medische informatie of advies gegeven.

Met vriendelijke groet,
Sander Brouwer
GGZ Verpleegkundig Specialist
Redactie Kennisblog
Powered by
%d bloggers liken dit: